Το LIME GOLD είναι ένα λογισμικό προγραμματισμού εταιρικών πόρων , το οποίο βοηθά τον οργανισμό να αυτοματοποιεί και να διαχειρίζεται τις βασικές επιχειρηματικές διεργασίες του για βέλτιστες επιδόσεις.

Το λογισμικό LIME GOLD  συντονίζει τη ροή δεδομένων μεταξύ των επιχειρηματικών διεργασιών μιας εταιρείας, παρέχοντας μια μοναδική πηγή αλήθειας και εξορθολογίζοντας τις λειτουργίες σε ολόκληρη την επιχείρηση.

Με την ενοποίηση όλων των στοιχείων των πελατών σε μια κεντρική βάση, το LIME GOLD  δίνει μια συνολική εικόνα στον χρήστη για κάθε πελάτη, η οποία είναι άμεσα προσβάσιμη σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, η ανάλυση των αλληλεπιδράσεων και του ιστορικού των πελατών δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποκτήσει βαθύτερη γνώση σχετικά με τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών του.

Οι αναφορές του LIME GOLD είναι το απόλυτο εργαλείο που θα αλλάξει επίπεδο την επιχείρησή σας και θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας. Αναλυτικά αλλά και συγκεντρωτικά στατιστικά αναλύουν τα δεδομένα που δημιουργούνται από τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία παρέχει και υπηρεσίες εκπαίδευσης κατά την αρχική εγκατάσταση και χρήση του λογισμικού

Παροχές:

-On premises εγκατάσταση

-Εφ’ όρου ζωής license του λογισμικού χωρίς κόστη συνδρομής

-Εκπαίδευση των μελών της επιχείρησης στη χρήση του λογισμικού