Το LIME PLATINUM είναι ένα λογισμικό προγραμματισμού εταιρικών πόρων , το οποίο βοηθά τον οργανισμό να αυτοματοποιεί και να διαχειρίζεται τις βασικές επιχειρηματικές διεργασίες του για βέλτιστες επιδόσεις.

Το λογισμικό LIME PLATINUM συντονίζει τη ροή δεδομένων μεταξύ των επιχειρηματικών διεργασιών μιας εταιρείας, παρέχοντας μια μοναδική πηγή αλήθειας και εξορθολογίζοντας τις λειτουργίες σε ολόκληρη την επιχείρηση.

Με την ενοποίηση όλων των στοιχείων των πελατών σε μια κεντρική βάση, το LIME PLATINUM δίνει μια συνολική εικόνα στον χρήστη για κάθε πελάτη, η οποία είναι άμεσα προσβάσιμη σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, η ανάλυση των αλληλεπιδράσεων και του ιστορικού των πελατών δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποκτήσει βαθύτερη γνώση σχετικά με τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών του.

To LIME PLATINUM προσφέρει ευέλικτες επιλογές ανάπτυξης, βελτιωμένη ασφάλεια και απόρρητο, βιωσιμότητα και προσαρμογή χαμηλού κώδικα. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι διαμορφώνει συνθήκες συνέχειας και ανθεκτικότητας για την επιχείρηση και τις διεργασίες της, μέσω χρήσιμων πληροφοριών που θα την βοηθήσουν να καινοτομεί με γρήγορους ρυθμούς σήμερα, προετοιμάζοντας την επιχείρησή για ό,τι και αν επιφυλάσσει το μέλλον.

Οι αναφορές του LIME PLATINUM είναι το απόλυτο εργαλείο που θα αλλάξει επίπεδο την επιχείρησή σας και θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας. Αναλυτικά αλλά και συγκεντρωτικά στατιστικά αναλύουν τα δεδομένα που δημιουργούνται από τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία παρέχει και υπηρεσίες εκπαίδευσης κατά την αρχική εγκατάσταση και χρήση του λογισμικού

Παροχές:

-On premises εγκατάσταση
-Εφ’ όρου ζωής license του λογισμικού χωρίς κόστη συνδρομής
-Εκπαίδευση των μελών της επιχείρησης στη χρήση του λογισμικού